Over 10 års erfaring

Kører på hele Fyn

Godkendt af Fødevarestyrelsen

Køletransport godkendt af Fødevarestyrelsen

Transport af temperaturfølsomme varer

Leder du efter et professionelt transportfirma, der kan varetage din køletransport? Så er vi hos Envoldsen Transport i Glamsbjerg lige netop den professionelle og kompetente samarbejdspartner, som du har brug for. Vi tilbyder transport af temperaturfølsomme varer, og vi kører både ud til privatpersoner og forskellige typer erhvervskunder i vores eget lokalområde, i Odense og omegn samt på hele det øvrige Fyn.

Vi har over 10 års erfaring

Vi har igennem flere år blandt andet kørt for diverse detailvirksomheder og engrosvirksomheder, og vi har derved oparbejdet en stor erfaring inden for håndtering af køletransport. Vi har mere end 10 års erfaring inden for vores transportservices, og vi er godkendt af Fødevarestyrelsen. Du kan dermed være sikker på, at du får en køletransport, der lever op til de gældende krav, der er på området.

Vi ved, hvordan varerne skal pakkes, og hvordan transporten skal foregå for at sikre dig, at fødevarerne holder sig friske under transporten. Vi har blandt andet stor erfaring med transport af grøntsager og fersk kød.

Vi lægger vægt på det tætte og personlige samarbejde

Vi lægger stor vægt på altid at indgå et tæt og personligt samarbejde med enhver kunde i vores virksomhed. Det gælder i forbindelse med både store såvel som små opgaver.

Herudover lægger vi også utrolig stor vægt på altid at udføre vores arbejde i høj kvalitet, at komme til den aftalte tid og at sikre dig en god pris på køletransport. Det vil altid være en glad og smilende medarbejder, der varetager din transportopgave, og som vil gøre sit bedste for, at du bliver tilfreds med transporten. 

Kontakt os og få mere information om vores køletransport

Hvis du kunne tænke dig at høre mere omkring vores køletransport, så står vi altid til rådighed.

Vi står også klar med et godt tilbud, uanset hvilken transportopgave du har brug for vores hjælp til. Vi tilbyder gode priser på alle vores transportservices, som vi udfører i høj kvalitet med dine behov i centrum og med fødevaresikkerheden i top.

Kontakt os

Firmanavn & CVR​

Envoldsen Transport A/S

CVR: 39541610

findsmiley

Kontakt os

    Michael Envoldsen

Tlf.: 31 18 27 02

E-mail: info@envoldsen-transport.dk